Personeel nodig?

Kiest u ook voor unieke mensen met unieke talenten? Onze mensen gaan graag bij u aan de slag. En BaanStede begeleidt niet alleen hen, maar ook u en uw medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat in uw bedrijf mensen mét en mensen zonder arbeidsbeperking prettig samenwerken. De praktijk heeft uitgewezen dat het werk er leuker door wordt!

BaanStede neemt u bovendien ook de administratieve zaken uit handen. Geen gedoe dus!

Detacheren
Als u kiest voor detachering dan is de werknemer in uw bedrijf aan het werk, maar blijft in dienst van BaanStede. Als werkgever verzorgt BaanStede dus alle administratieve taken. Als opdrachtgever betaalt u alleen de factuur voor daadwerkelijk gemaakte uren.

Groepsdetachering
Bij groepsdetachering werken medewerkers van BaanStede in een groep bij uw bedrijf. BaanStede biedt werkbegeleiding en is werkgever. Dit kan bijvoorbeeld als u productiewerk heeft. Zowel korte projecten als structurele werkzaamheden zijn geschikt voor groepsdetachering. Afhankelijk van de vraag maken we afspraken over het tarief per gewerkt uur of opdracht.

Begeleid werken
U kunt ook een unieke man of vrouw in dienst nemen. We beginnen dan meestal met een proefplaatsing en zorgen, als dat nodig is, voor speciale voorzieningen op de werkplek. We meten de productiviteit van uw nieuwe medewerker en op basis daarvan worden eventueel subsidies toegekend.

MEER WETEN?
Graag brengen we samen met u de wensen en mogelijkheden in kaart. Welke kandidaat is geschikt voor u? Wat past beter bij uw bedrijf, detachering of dienstverband? En uiteraard vertellen we u ook alles over regelingen waarvan u gebruik kunt maken.

Neem contact op met: