Naar content

U wilt werk uitbesteden?

Of u nu doorlopend of incidenteel extra handen nodig hebt. Of u nu een grote of kleine onderneming bent - profit of non-profit - in onderstaande leerwerkbedrijven gaan onze enthousiaste mensen graag voor u aan de slag. 

Green

In de openbare ruimte, in recreatiegebieden en sportclubs, maar ook bij bedrijven en particulieren werken mensen van BaanStede Green aan onderhoud en aanleg van groen en tuinen.

Montage

De mensen van BaanStede Montage zijn specialisten in veelzijdige montagehandelingen, die voor machines te ingewikkeld uitvoerbaar zijn. 

Verpakking food en non-food

Hebt u verpakkingswerk? Food of Non-food? Er zijn nogal wat verschillen als het gaat om het verpakken van levensmiddelen en andere producten. BaanStede heeft alle faciliteiten en certificering om dit op maat te doen. 

Business Post

Onze mensen van Business Post sorteren, frankeren en bezorgen al uw post op het juiste adres. En dat tegen een zeer concurrerende prijs. 

Business Printing

Onze mensen van Business Printing zijn specialist in het ontwerpen en maken van professioneel  drukwerk: van visitekaartje of mailing tot prachtige brochure. 

Digitalisering

Een digitaal archief scheelt u veel ruimte en tijd. Als de mensen van BaanStede uw documenten hebben gedigitaliseerd, hebt u benodigde informatie voortaan zo bij de hand. 

Clean

De mensen van BaanStede Clean maken uw binnen- en buitenruimtes op professionele wijze en met veel plezier uitstekend schoon.

Beheer fietsenstallingen

In de omgeving Purmerend-Zaandam beheren de mensen van BaanStede enkele fietsenstallingen. Hier kunnen fietsen door particulieren gratis worden gestald.

// ]]>